SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ DERSİNDE AKILLI TARIM VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK KONUSU ELE ALINDI
Düzce Üniversitesi’nde sürdürülebilir gastronomi dersi kapsamında, ’’Akıllı Tarım ve Sürdürülebilirlik’’ konusu işlendi.
Düzce Üniversitesi’nde sürdürülebilir gastronomi dersi kapsamında, ’’Akıllı Tarım ve Sürdürülebilirlik’’ konusu işlendi.
DMHA DÜZCE-Düzce İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden Ziraat Yüksek Mühendisi Burhan Şahin, öğrencilere akıllı tarım uygulamaları hakkında değerli bilgiler sundu.Şahin, tarımsal üretimde kullanılan yenilikçi teknolojiler ve sürdürülebilir tarım yöntemlerine dair bilgiler verirken, akıllı tarımda kullanılan dronları da öğrencilere tanıtarak, teknolojinin tarıma sağladığı katkıları gösterdi.Bu interaktif ders, öğrencilere tarımsal sürdürülebilirlik konusunda yeni bakış açıları kazandırırken, teknolojinin tarım sektöründeki önemini de vurgulamış oldu.
Benzer Haberler
GENEL BAŞKAN SEFER DEMİR'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
AKÇAKOCA'DA BAYRAM SEVİNCİNE GÖLGE DÜŞTÜ; SAHİLDE KAVGA ÇIKTI
DÜZCE'DE OLAYLI GECE; 2 KİŞİ GÖZALTINDA
DÜZCE'DE MİNİBÜS ŞOFÖRÜNÜN MÜDAHALESİ FACİAYI ÖNLEDİ!
VALİ SELÇUK ASLAN, GÜMÜŞOVA ELMACIK KÖYÜ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
DÜZCELİ SPORCULARDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDA 16 MADALYA
KAYNAŞLI DEVLET HASTANESİ'NDEN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ''KİST HİDATİK'' UYARISI
SAĞLIK EĞİTİMİNDE 2025'İN İKİNCİ GRUBU SERTİFİKALARINI ALDI