KANTİN İŞLETMECİLERİYLE GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYEN TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Düzce’deki okullarda hizmet veren kantin işletmecileri ile Gıda Güvenliği ve Hijyen Toplantısı düzenlendi.
Düzce’deki okullarda hizmet veren kantin işletmecileri ile Gıda Güvenliği ve Hijyen Toplantısı düzenlendi.
DMHA DÜZCE - Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın’ın katılımıyla, okullarda hizmet veren kantin işletmecileriyle bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, gıda güvenliği, hijyen ve sağlıklı gıda konuları ele alındı. Toplantıda kantinlerin öğrenci sağlığı açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulanarak, işletmecilere hijyen standartlarına uyum ve sağlıklı ürünlerin satışına yönelik uyarılarda bulunuldu. Toplantı, karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.
Benzer Haberler
BELMEK RESİM KURSLARI SANATA VE SOSYALLEŞMEYE KAPILAR AÇIYOR
YIĞILCA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ, GELECEĞİN LİSE ADAYLARINI AĞIRLADI
DÜZCE'DE NORMAL DOĞUM EYLEM PLANI KAPSAMINDA EBELERE EĞİTİM PROGRAMI DÜZENLENDİ
AKÇAKOCA'DA ÖĞRENCİLERE KENE VE BULAŞICI HASTALIKLAR HAKKINDA FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ
ÇİLİMLİ'DE SAĞLIK BAKANLIĞI ''İDEAL KİLONU ÖĞREN, SAĞLIKLI YAŞA'' KAMPANYASI KAPSAMINDA FARKINDALIK STANTI AÇILDI
KÜÇÜK TENİSCİLERDEN İL MÜDÜRÜNE ZİYARET
BEYKÖYLÜ KADINLAR TURKUAZ SOSYAL TESİSLERİ'NDE MATİNEDE BULUŞUYOR
AKÇAKOCA'DA KÖYLERİN ALTYAPI SORUNLARI MASAYA YATIRILDI