KANTİN İŞLETMECİLERİYLE GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYEN TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Düzce’deki okullarda hizmet veren kantin işletmecileri ile Gıda Güvenliği ve Hijyen Toplantısı düzenlendi.
Düzce’deki okullarda hizmet veren kantin işletmecileri ile Gıda Güvenliği ve Hijyen Toplantısı düzenlendi.
DMHA DÜZCE - Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın’ın katılımıyla, okullarda hizmet veren kantin işletmecileriyle bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, gıda güvenliği, hijyen ve sağlıklı gıda konuları ele alındı. Toplantıda kantinlerin öğrenci sağlığı açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulanarak, işletmecilere hijyen standartlarına uyum ve sağlıklı ürünlerin satışına yönelik uyarılarda bulunuldu. Toplantı, karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.
Benzer Haberler
KARTALKAYA'DA DESTEK VE MORAL İÇİN BÖLGEDE SİMİT DAĞITTI
VALİ ASLAN'DAN MİNİK ÖĞRENCİLERE ZİYARET
FARKINDALIK STANT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE BELEDİYESİ İLE ECZACILAR ODASI İŞBİRLİĞİ
KOSGEB DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ
DÜZCE'DE ''NARKOKAPAN-9'' OPERASYONU DÜZENLENDİ
KANTİN İŞLETMECİLERİYLE GIDA GÜVENLİĞİ VE HİJYEN TOPLANTISI DÜZENLENDİ
İŞBİRLİĞİ PROTOKOL TÖRENİ DÜZENLENDİ