DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YEMEKHANELERİNDE YÖRESEL LEZZETLER
Düzce Üniversitesi yemekhanelerinde, üniversite mensuplarına sunulan yemek menüleri, her hafta belirlenen günlerde ülkemizin yöresel lezzetleriyle zenginleştiriliyor.
Düzce Üniversitesi yemekhanelerinde, üniversite mensuplarına sunulan yemek menüleri, her hafta belirlenen günlerde ülkemizin yöresel lezzetleriyle zenginleştiriliyor.
DMHA DÜZCE - Düzce’nin coğrafi işaretli yemeği Düzce Köftesi ile Kesme Erişteli Yeşil Mercimekli Çorba, Kasaba Pilavı ve Kabak Tatlısı yemek menüsüne eklenerek Düzce Günü adı altında mensuplara sunuldu. Düzce Üniversitesi yemekhanelerinde, mensupların geleneksel tatları daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla başlatılan uygulama ile yemekler daha keyifli hale geliyor. Düzce Üniversitesi Yemekhanesi Karavana’yı ziyaret eden Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, tüm mensupları ülkemizin farklı yöresel lezzetlerini tatmaya davet etti.
Benzer Haberler
YIĞILCA MHP İLÇE BAŞKANLIĞI BİNASI NEREDE?
CİMNASTİK MÜSABAKALARI COŞKULU ANLARA SAHNE OLDU
DÜZCE POLED'DEN ŞEHİT BABASINA ZİYARET
15 BİN ÖĞRETMEN ALIMINA İLİŞKİN KONTENJAN DAĞILIMI AÇIKLANDI
HALK OYUNLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR
OKUL SPORLARI HALK OYUNLARI MÜSABAKALARI DÜZCE'DE
HARMANKAYA KÖYÜ'NDE YOL GÜVENLİĞİ ARTIRILIYOR BETON BARİYERLER YERLEŞTİRİLİYOR
CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ'NDEN ŞEHİTLERİMİZE VEFA ZİYARETİ