DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YEMEKHANELERİNDE YÖRESEL LEZZETLER
Düzce Üniversitesi yemekhanelerinde, üniversite mensuplarına sunulan yemek menüleri, her hafta belirlenen günlerde ülkemizin yöresel lezzetleriyle zenginleştiriliyor.
Düzce Üniversitesi yemekhanelerinde, üniversite mensuplarına sunulan yemek menüleri, her hafta belirlenen günlerde ülkemizin yöresel lezzetleriyle zenginleştiriliyor.
DMHA DÜZCE - Düzce’nin coğrafi işaretli yemeği Düzce Köftesi ile Kesme Erişteli Yeşil Mercimekli Çorba, Kasaba Pilavı ve Kabak Tatlısı yemek menüsüne eklenerek Düzce Günü adı altında mensuplara sunuldu. Düzce Üniversitesi yemekhanelerinde, mensupların geleneksel tatları daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla başlatılan uygulama ile yemekler daha keyifli hale geliyor. Düzce Üniversitesi Yemekhanesi Karavana’yı ziyaret eden Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, tüm mensupları ülkemizin farklı yöresel lezzetlerini tatmaya davet etti.
Benzer Haberler
DÜZCE MYO'DA MEZUNLAR 49. YIL BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
ÇİLİMLİ AİLE ŞENLİĞİ'NDE SAĞLIK İÇİN FARKINDALIK STANDI KURULDU
KONURALP ANTİK KENTİ'NDE TARİH VE DOĞA BULUŞTU TARİHİ İPEK YOLU TRAIL KOŞUSU TAMAMLANDI
YAZ SPOR AKADEMİSİ KAYITLARI BAŞLIYOR
DÜZCELİ SPORCULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDAN 2 ALTIN MADALYAYLA DÖNDÜ
KARATE İL SEÇMELERİ BAHÇEŞEHİR SPOR SALONU'NDA YAPILDI
AKÇAKOCA'DA ''İDEAL KİLONU ÖĞREN, SAĞLIKLI YAŞA'' FARKINDALIK ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI HAKAN ÇAKIR'DAN, 186. YIL KUTLAMA MESAJI