DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNDEN YARATICI SUNUMLAR
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yaratıcı çalışmaları sergiledi.
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yaratıcı çalışmaları sergiledi.
DMHA DÜZCE - Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Unlu Mamuller ve Tatlılar ile Pasta Yapım Teknikleri derslerinde öğrendiklerini sergiledi. Yüksekokul Öğretim Görevlisi Atıf Akkil'in öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, 3. sınıf öğrencileri glutensiz ürünler ve ekşi mayalı ekmek çeşitlerini, 4. sınıf öğrencileri ise pasta ve şeker hamuru modelleme becerilerini sergiledi. Öğrencilerin yaratıcılıklarını yansıtan bu çalışmalar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Öğrenciler gastronomi alanındaki yenilikçi yaklaşımların önemini bir kez daha ortaya koydu. Öğrencilerin hazırladığı ürünler, sunumlarıyla da göz doldurdu.
Benzer Haberler
İZLEYİCİLER DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI
DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ PERSONELİNE SAĞLIK TARAMASI YAPILDI
AKÇAKOCA'DA BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ VERİLDİ
DÜZCE KYK YURDUNDA MEHMET AKİF VE İSTİKLAL MARŞI PROGRAMI DÜZENLENDİ
CHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ÖZCAN'DAN BAYRAM İKRAMİYESİ ÇIKIŞI
TÜBİTAK PROJELERİNE DAİR ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ
''EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE PROJESİ'' EĞİTİMİ VERİLDİ
FATİH MTAL'DE İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY ANILDI