DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNDEN YARATICI SUNUMLAR
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yaratıcı çalışmaları sergiledi.
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yaratıcı çalışmaları sergiledi.
DMHA DÜZCE - Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Unlu Mamuller ve Tatlılar ile Pasta Yapım Teknikleri derslerinde öğrendiklerini sergiledi. Yüksekokul Öğretim Görevlisi Atıf Akkil'in öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, 3. sınıf öğrencileri glutensiz ürünler ve ekşi mayalı ekmek çeşitlerini, 4. sınıf öğrencileri ise pasta ve şeker hamuru modelleme becerilerini sergiledi. Öğrencilerin yaratıcılıklarını yansıtan bu çalışmalar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Öğrenciler gastronomi alanındaki yenilikçi yaklaşımların önemini bir kez daha ortaya koydu. Öğrencilerin hazırladığı ürünler, sunumlarıyla da göz doldurdu.
Benzer Haberler
ÇİLİMLİ OSB'DE ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ ALINDI
TÜRKİYE'DE MEYVE LÜKSÜ NAPOLYON KİRAZIN TANESİ 10 TL'YE SATILIYOR
DÜZCE'DE KAHVERENGİ KOKARCAYA KARŞI BİYOLOJİK MÜCADELE GENİŞLİYOR GÜVEN KÖYÜ'NDE SAMURAİ ARISI SALIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
YUSUF DİKEÇ, KAYNAŞLI'DAKİ ATIŞ POLİGONUNDA İNCELEMELERDE BULUNDU
GELENEKTEN GELECEĞE KISSAMU ÇOCUK VE AİLE ŞENLİĞİ DÜZCE'DE COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
''İDEAL KİLONU ÖĞREN, SAĞLIKLI YAŞA'' KAMPANYASI GÜMÜŞOVA'DA KÖY HALKIYLA BULUŞTU
DÜZCE'DE SODAM KURSİYERLERİNE KADIN SAĞLIĞI VE SAĞLIKLI YAŞAM EĞİTİMİ VERİLDİ
DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ'NDEN AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ