DÜZCE ÜNİVERSİTESİ GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNDEN YARATICI SUNUMLAR
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yaratıcı çalışmaları sergiledi.
Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri yaratıcı çalışmaları sergiledi.
DMHA DÜZCE - Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Unlu Mamuller ve Tatlılar ile Pasta Yapım Teknikleri derslerinde öğrendiklerini sergiledi. Yüksekokul Öğretim Görevlisi Atıf Akkil'in öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, 3. sınıf öğrencileri glutensiz ürünler ve ekşi mayalı ekmek çeşitlerini, 4. sınıf öğrencileri ise pasta ve şeker hamuru modelleme becerilerini sergiledi. Öğrencilerin yaratıcılıklarını yansıtan bu çalışmalar, ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Öğrenciler gastronomi alanındaki yenilikçi yaklaşımların önemini bir kez daha ortaya koydu. Öğrencilerin hazırladığı ürünler, sunumlarıyla da göz doldurdu.
Benzer Haberler
İŞÇİ SERVİSİ İLE ARAÇ ÇARPIŞTI;1 KİŞİ YARALANDI
DÜZCE'DE KADIN KOOPERATİFLERİNDEN 8 MART ZİYARETİ
DÜZCE'DE YOL VE KANAL TEMİZLİĞİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
VALİ SELÇUK ASLAN'DAN EMEKÇİ KADINLARA ANLAMLI DESTEK
BACA TEMİZLEME PERSONELLERİ EĞİTİMLERİNİ TAMAMLADI
DÜZCE KADEM'DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE ANLAMLI HEDİYE
PETROL-İŞ SENDİKASI DÜZCE ŞUBESİ'NDEN 8 MART'A ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK
ÇEVRE BİLİNCİ İÇİN ULUSLARARASI BULUŞMA