BESİN ZEHİRLENMELERİ VE KORUNMA YOLLARI
Besin Zehirlenmeleri ve Korunma Yolları konulu seminer Düzce Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Besin Zehirlenmeleri ve Korunma Yolları konulu seminer Düzce Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
DMHA DÜZCE - Düzce Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerine yönelik "Besin Zehirlenmeleri ve Korunma Yolları" konulu seminer programı gerçekleştirildi. Diyetisyen Özlem Çalıkuşu tarafından verilen seminerde, besin zehirlenmelerinin nedenleri, belirtileri ve korunma yöntemleri hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği seminerde, sağlıklı ve güvenli gıda tüketimi konusunda farkındalık oluşturulmasının önemine dikkat çekildi.
Benzer Haberler
YIĞILCA MHP İLÇE BAŞKANLIĞI BİNASI NEREDE?
CİMNASTİK MÜSABAKALARI COŞKULU ANLARA SAHNE OLDU
DÜZCE POLED'DEN ŞEHİT BABASINA ZİYARET
15 BİN ÖĞRETMEN ALIMINA İLİŞKİN KONTENJAN DAĞILIMI AÇIKLANDI
HALK OYUNLARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BAŞLIYOR
OKUL SPORLARI HALK OYUNLARI MÜSABAKALARI DÜZCE'DE
HARMANKAYA KÖYÜ'NDE YOL GÜVENLİĞİ ARTIRILIYOR BETON BARİYERLER YERLEŞTİRİLİYOR
CUMHURİYET ANADOLU LİSESİ'NDEN ŞEHİTLERİMİZE VEFA ZİYARETİ