BESİN ZEHİRLENMELERİ VE KORUNMA YOLLARI
Besin Zehirlenmeleri ve Korunma Yolları konulu seminer Düzce Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
Besin Zehirlenmeleri ve Korunma Yolları konulu seminer Düzce Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.
DMHA DÜZCE - Düzce Osman Kuyumcu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencilerine yönelik "Besin Zehirlenmeleri ve Korunma Yolları" konulu seminer programı gerçekleştirildi. Diyetisyen Özlem Çalıkuşu tarafından verilen seminerde, besin zehirlenmelerinin nedenleri, belirtileri ve korunma yöntemleri hakkında önemli bilgiler paylaşıldı. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği seminerde, sağlıklı ve güvenli gıda tüketimi konusunda farkındalık oluşturulmasının önemine dikkat çekildi.
Benzer Haberler
DÜZCE MYO'DA MEZUNLAR 49. YIL BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
ÇİLİMLİ AİLE ŞENLİĞİ'NDE SAĞLIK İÇİN FARKINDALIK STANDI KURULDU
KONURALP ANTİK KENTİ'NDE TARİH VE DOĞA BULUŞTU TARİHİ İPEK YOLU TRAIL KOŞUSU TAMAMLANDI
YAZ SPOR AKADEMİSİ KAYITLARI BAŞLIYOR
DÜZCELİ SPORCULAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDAN 2 ALTIN MADALYAYLA DÖNDÜ
KARATE İL SEÇMELERİ BAHÇEŞEHİR SPOR SALONU'NDA YAPILDI
AKÇAKOCA'DA ''İDEAL KİLONU ÖĞREN, SAĞLIKLI YAŞA'' FARKINDALIK ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
DÜZCE GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANI HAKAN ÇAKIR'DAN, 186. YIL KUTLAMA MESAJI